APIA: Campanie de diseminare a informațiilor referitoare la măsurile de piață din cadrul Programului Național de Sprijin (PNS) 2014-2018

De Redactia 14 Mai 2018, 20:19 Economie

apiaAgenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează cu privire la campania de diseminare a informațiilor referitoare la măsurile de piață din cadrul Programului Național de Sprijin (PNS) 2014-2018: măsura de restructurare și reconversie, programare de investiții, programe de informare și promovare vinuri și produse agroalimentare, precum și la măsurile de ajutor financiar de care pot beneficia producătorii de legume și fructe care sunt organizați într-o formă asociativă.

Precizăm că până la acest moment au fost organizate o serie de întâlniri cu potențialii beneficiari ai măsurilor de piață din județele Arad, Călărași, Galați, Mehedinți, Olt, Teleorman, Vrancea.
Totodată, mâine, 15 mai 2018, o delegație APIA condusă de Directorul General Adjunct, Constantin BÎRCĂ, va participa la întâlnirea organizată la sediul Consiliului Judeţean Ialomiţa cu potențialii beneficiari ai măsurilor de piață în sectorul legume-fructe şi vie-vin.
Această întâlnire are ca scop prezentarea informațiilor necesare producătorilor din sectoarele legume-fructe și vie-vin pentru conștientizarea tuturor posibilităților de accesare a fondurilor europene.

De asemenea, se vor prezenta producătorilor de legume și fructe din Județul Ialomiţa, beneficiile asocierii în organizații de producători recunoscute, grupuri de producători, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precum și măsurile din cadrul PNS 2014-2018 (măsura de restructurare și reconversie, programe de invesții, asigurarea recoltei de struguri, programe de informare și promovare vinuri).

Precizăm că la eveniment vor participa și reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Direcției Agricole Județene și ai Centrului Județean APIA.


SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

 

Autor Redactia 14 Mai 2018, 20:19 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii