Academia Bursieră lansata de bursa SIBEX

De Frimu Ghinea 05 Februarie 2013, 13:34 Economie
SIBEX – SIBIU STOCK EXCHANGE a demarat programul educaţional “Academia Bursieră”, un amplu program de educaţie bursieră în trepte, adresat publicului larg.

"Conform aşteptărilor, cererea de educaţie bursieră relevata în cadrul acestui seminar SIBEX, a fost mai mult decât onorată de către audienţa, atât din punct de vedere a prezenţei cursanţilor cât şi al calităţii subiectelor tratate şi al întrebărilor evidenţiate. Am remarcat o cerere deosebită pentru tranzacţii de CFD-uri, diversificări ale metodelor de tranzacţionare bazate pe tehnicile profitabile recente ale analizei tehnice moderne", a declarat dr. Mircea Dologa.

Programul educaţional demarat de SIBEX va fi un program în trepte. Astfel, SIBEX va organiza cursuri gratuite pentru publicul larg, în care vor fi abordate subiecte generaliste despre investiţia în piaţă de capital, produsele oferite de SIBEX, accesarea finanţării prin bursa. În etapa următoare, participanţii care vor dori să afle informaţii specializate vor putea participa la cursuri şi seminarii punctuale, pe temele alese: derivate, opţiuni, finanţare prin bursa, etc.

Cei mai buni participanţi care parcurg primele două etape vor avea cursuri one-to-one sau într-un cadru foarte restrâns cu specialist de top.

“Este foarte important să ajungem în cele mai mari oraşe din ţară, să intrăm în contact cu intermediarii şi cu clienţii acestora. Ne dorim ca tot mai multe SSIF-uri să devină partenerii SIBEX în acest amplu program de educaţie. Din păcate, în piaţa de capital locală sunt foarte mulţi profesionişti dar tot mai puţini clienţi, aşa că trebuie să investim în educaţie”, a declarat Ovidiu Petru, director general SIBEX.

 

Autor Frimu Ghinea 05 Februarie 2013, 13:34 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii