A început programul StepFWD

De Comunicat 15 Octombrie 2019, 16:25 Economie

StepFWD, program de pre-accelerare care îÈ™i propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să îÈ™i lanseze produsul pe piață È™i să îÈ™i dezvolte afacerea. EdiÈ›ia 2019 se desfășoară între 14 octombrie È™i 25 noiembrie. Rezultatele acestui program vor fi prezentate în cadrul Demo Day StepFWD pe 25 noiembrie.

Echipele finaliste

StepFWD se adresează antreprenorilor aflaÈ›i la prima afacere È™i echipelor la început de drum care vor să îÈ™i dezvolte ideea sau prototipul la care lucrează.  În cadrul ediÈ›iei 2019 au fost selectate 11 echipe ce sunt la stadii de la idee bine conturată până la MVP. Echipele finaliste sunt:

Epic Visits - Platforma de rezervare online care găzduiește spații și experiențe tematice și neconvenționale.
Glasskoo - Platformă ce folosește realitatea virtuală pentru testarea perechilor de ochelari.
Hey, Be Well! - AplicaÈ›ie în care specialiÈ™tii îi ajută pe utilizatori să îÈ™i îmbunătățească stilul de viață prin cursuri.
Hire up - Platforma de recrutare care recompensează recomandările realizate cu succes.
Intuit AI -  Platforma ce permite angajaÈ›ilor să folosească inteligenÈ›a artificială fără să aibă cunoÈ™tinÈ›e.
JobFlex  - Platformă ce propune job-uri flexibile.
Mai vreau! - Platformă pentru rezervare și căutare de activități de relaxare.
Maponia - Aplicație de navigare pentru vehicule de mari dimensiuni cu configurare de trasee de către șoferi.
The Cast List - Platformă de casting all-in-one, care funcÈ›ionează ca punct de întâlnire pentru actori, regizori È™i producători.
Vestinda - AplicaÈ›ie ce propune un mod de învățare È™i înÈ›elegere a investiÈ›iilor pentru mileniali.
Zoom Report - Platformă web pentru explorarea datelor localizate. EconomiseÈ™te timp È™i ajută utilizatorul să ia decizii în cunoÈ™tință de cauză.

Despre StepFWD

Fondatorii vor participa la workshop-uri È™i sesiuni de mentorat È™i vor avea acces la o reÈ›ea de mentori È™i profesioniÈ™ti din ecosistemul local. Vor interacÈ›iona cu 47 de mentori pe parcursul celor 6 săptămâni. Participând la program, aceÈ™tia vor învăța cum să îÈ™i valideze presupunerile, să itereze rapid È™i să identifice paÈ™ii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-È™i lansa produsul pe piață.

Activitățile planificate pentru finaliÈ™tii StepFWD sunt workshop-uri dedicate È™i sesiuni de mentorat susÈ›inute de antreprenori È™i profesioniÈ™ti în domeniu,  oportunități de networking si întâlniri cu potenÈ›iali investitori. StepFWD va aborda subiecte relevante pentru antreprenorii la început de drum, printre care se numără Business Model Canvas, dezvoltarea unui produs, vânzări, marketing, analiză de date È™i metrici de produs, negocierea unei investiÈ›ii sau aspecte legale care trebuie avute în vedere.

La finalul StepFWD, cele 11 echipe finaliste îÈ™i vor prezenta afacerea È™i progresul înregistrat în cadrul Demo Day, un eveniment care va aduce împreună actori importanÈ›i din ecosistemul profesioniÈ™tilor în tehnologie la nivel local È™i regional, alături de investitori È™i fonduri de investiÈ›ii.

StepFWD este un pre-accelerator de startup-uri tehnice aflate la început de drum cu echipe diverse organizat de Codette È™i TechHub Bucharest în parteneriat cu Google for Startups È™i susÈ›inut de Ambasada Statelor Unite în România.

 

Autor Comunicat 15 Octombrie 2019, 16:25 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii