Repararea A2 și a Magistralei 6 de metrou priorități la Ministerul Transporturilor

De AmosNews 10 Martie 2019, 17:36 Economie

Luni în sistemul de achiziţii publice va fi lansată procedura pentru proiectarea şi execuţia primei părţi a liniei de metrou 6 între staţiile 1 Mai şi Tokyo, în Băneasa, a anunţat sâmbătă ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor anunţă demararea unor proiecte, printre care Magistrala 6 şi repararea A2

Ministrul a precizat că în aprilie vor fi demarate procedurile şi pentru partea a doua a liniei de metrou, până la Aeroportul Henri Coandă.

Pentru primul lot finanţarea este europeană, destinată construcţiei unei secţiuni de 6 kilometri din linia de metrou, dintr-un total de peste 14 kilometri, Comisia Europeană aprobând, în februarie, alocarea a peste 517 milioane de euro pentru proiect.

În martie se va finaliza şi procesul de evaluare a ofertelor pentru repararea autostrăzii A2, a anunţat Narcis Neaga, diectorul CNAIR. Directorul spune că va fi stabilit un calendar pentru intervenţie, pentru a nu afecta circulaţia în timpul sezonului estival. În primăvară se vor efectua lucrări la semnalizare, iar o echipă de intervenţie va acţiona pentru a opri extinderea porţiunilor degradate.

 

 

Autor AmosNews 10 Martie 2019, 17:36 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii