Guvernul Cîțu de te-apucă plânsu'

De Mihai Vintilă 25 Decembrie 2020, 13:10 Economie

Noul guvern condus de omul acela care nu È™tie româneÈ™te È™i se semnează cu numele pe forma rusească, CîÈ›u, a trecut de parlament. Au primit voturile celor care doresc să ne prăpădim economic È™i mai mult. Omul nostru a fost zilier prin banca Noii Zeelande È™i acum a ajuns ministrul care a împrumutat România cel mai mult în istoria sa. Unde s-au dus banii nimeni nu È™tie.

În 2021 vor mai veni o serie de bani de la Uniunea Europeană care chipurile sunt destinaÈ›i repunerii pe picioare a economiei româneÈ™ti. AÈ™a cum nu i-aÈ›i văzut pe ăștia anul acesta aÈ™a nu o să îi vedeÈ›i nici pe ăia de la anul viitor. Are omul ăsta un fel de avorbi, o bălmăjire în idei È™i explicaÈ›ii de te dai cu capul de toÈ›i pereÈ›ii È™i nu înÈ›elegi nimic. ȘtiÈ›i tactica aia militară care spune că dacă nu îi poÈ›i învinge È™i nici nu te poÈ›i alia cu inamicul măcar să îl zăpăceÈ™ti de cap? 

Ei bine, acest domn CâÈ›u, asta face - zăpăceÈ™te de cap. Nu mai È™tiu economiÈ™tii ce È™i cum cu bugetul de stat, de deficite, de plăți, de investiÈ›ii. Totul e un talmeÈ™ balmeÈ™. Maestru zăpăcirii este acum pe cai mari, cu guvernul său sau al È™efului său, aici nu mai contează, ne va zăpăci È™i în 2021 cu ideile sale aberante, cu limba sa română scâlcită, cu incoerenÈ›a devenită marcă proprie. Când îl aud vorbind îmi vine să-l bat peste gură cu DEX-ul! 

Plus că vom avea plăcerea în anul 2021 de a o vedea pe această Dăncilă II, numita Raluca Turcan, colecÈ›ionară de diplome, vorbind È™i făcând strategii la ministerul Muncii! Nulitatea sibiană pesemne se va face È™i acolo că munceÈ™te!

AÈ™a că anul 2021 va fi anul cîÈ›urilor în politica românească.

Să ne ajute Dumnezeu!

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 25 Decembrie 2020, 13:10 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii