Guvernul Cîțu de te-apucă plânsu'

De Mihai Vintilă 25 Decembrie 2020, 13:10 Economie

Noul guvern condus de omul acela care nu știe românește și se semnează cu numele pe forma rusească, Cîțu, a trecut de parlament. Au primit voturile celor care doresc să ne prăpădim economic și mai mult. Omul nostru a fost zilier prin banca Noii Zeelande și acum a ajuns ministrul care a împrumutat România cel mai mult în istoria sa. Unde s-au dus banii nimeni nu știe.

În 2021 vor mai veni o serie de bani de la Uniunea Europeană care chipurile sunt destinați repunerii pe picioare a economiei românești. Așa cum nu i-ați văzut pe ăștia anul acesta așa nu o să îi vedeți nici pe ăia de la anul viitor. Are omul ăsta un fel de avorbi, o bălmăjire în idei și explicații de te dai cu capul de toți pereții și nu înțelegi nimic. Știți tactica aia militară care spune că dacă nu îi poți învinge și nici nu te poți alia cu inamicul măcar să îl zăpăcești de cap? 

Ei bine, acest domn Câțu, asta face - zăpăcește de cap. Nu mai știu economiștii ce și cum cu bugetul de stat, de deficite, de plăți, de investiții. Totul e un talmeș balmeș. Maestru zăpăcirii este acum pe cai mari, cu guvernul său sau al șefului său, aici nu mai contează, ne va zăpăci și în 2021 cu ideile sale aberante, cu limba sa română scâlcită, cu incoerența devenită marcă proprie. Când îl aud vorbind îmi vine să-l bat peste gură cu DEX-ul! 

Plus că vom avea plăcerea în anul 2021 de a o vedea pe această Dăncilă II, numita Raluca Turcan, colecționară de diplome, vorbind și făcând strategii la ministerul Muncii! Nulitatea sibiană pesemne se va face și acolo că muncește!

Așa că anul 2021 va fi anul cîțurilor în politica românească.

Să ne ajute Dumnezeu!

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 25 Decembrie 2020, 13:10 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii