Ai credite, ai rate! Vezi cum ajungi mai usor la ziua fara datorii!

De Frimu Ghinea 04 Martie 2021, 08:58 Economie

rate credit

Despre activitatea de creditare la nivel mondial se poate spune ca are un istoric cel putin interesant, inceputurile sale fiind notate in lumea antica, in Asiria si Babilon. Daca prin anii 2000  i.Hr. bancile de negot ofereau imprumuturi in grane, pe vremea Imperiului Roman, creditorii au inceput sa acorde imprumuturi in bani.

Mai tarziu, in perioada Evului Mediu si a Renasterii timpurii in Italia, se poate vorbi despre o activitate bancara, in sensul modern al termenului. Indiferent de perioada de timp la care s-ar face raportarea, in comun ramane ideea ca imprumuturile au avut ca scop ajutorul oamenilor cu anumite necesitati, dar fara putere de cumparare.

Facand un salt urias in timp, azi se poate vorbi despre firme infiintate sa acorde ajutor pentru oamenii cu datorii. Cei care fac credite bancare au ca motiv principal acoperirea financiara a unor nevoi diverse. In momentul in care sunt accesate sunt o sursa de bine. Exista insa si posibilitatea sa nu mai poata fi restituite din cauze obiective sau din cauze care nu isi gasesc o justificare logica.

De aici pot sa inceapa problemele celor care au datorii  din cauza ca nu au platit ratele – poate fi vorba despre clienti persoane fizice sau firme datornice. Indiferent de categoria din care fac parte clientii, in astfel de cazuri, institutiile bancare vor demara proceduri de recuperare a sumelor de bani datorate, in multe cazuri ajungandu-se si la executare silita. Ce este de facut?

KRUK ofera ajutor pentru oamenii cu datorii, solutii eficiente pentru achitarea ratelor

Indiferent de tipul de credit contractat, acesta trebuie sa fie rambursat, cel mai comun, prin rate lunare. Multi clienti care nu reusesc sa plateasca, ajung in baza de date a companiei, al carei obiect de activitate consta in recuperarea creantelor si gestionarea acestora. Prezenta KRUK online ii ajuta pe clientii sai sa se informeze corect in legatura cu avantajele pe care le pot obtine comunicand cu reprezentantii companiei.

De altfel, misiunea angajatilor de la KRUK este de a gasi solutii individuale pentru fiecare client in parte. In aceasta idee, cheia este comunicarea directa si sincera cu persoanele ale caror dosare sunt gestionate de companie. In functie de cat de veridice sunt informatiile pe care compania le obtine de la clientii sai, se va identifica o solutie care sa ii ajute real.

Semnarea angajamentului de plata care stipuleaza rate pe care clientii le stabilesc singuri este un avantaj major de care acestia pot beneficia. In fond, cei care au datorii sunt singurii care pot sti cum le pot plati la timp, in functie de veniturile lunare pe care le au. Orice suma de bani care intra in casa sau in firma lunar, trebuie sa fie adaugata la un total al veniturilor si in functie de acest total, rata lunara poate fi stabilita corect.

Un alt avantaj al clientilor KRUK consta in transparenta politicilor firmei, aspect usor de observat pe toate paginile de socializare de care dispune - Facebook, LinkedIn si chiar si Pinterest - si pe platforma online pe care se pot face si platile ratelor. Comunicand eficient, clientii KRUK vor ajunge mai usor la ziua fara datorii, vor bifa un istoric bun de plata si nu le va fi imposibil ca pe viitor sa faca un alt credit.

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 04 Martie 2021, 08:58 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii