7 ani de NetBet, 7 ani de joc responsabil

De Frimu Ghinea 29 Iunie 2022, 15:40 Economie

7 ani de NetBet

 

NetBet împlinește șapte ani în România și este, la momentul actual, operatorul cu cel mai mare catalog de jocuri de noroc online din România.

În 2015, s-a lansat pe piață cu o promisiune mare: să facă pariurile mai interesante. Însă, șapte ani mai târziu, NetBet nu face doar pariurile interesante, ci întreaga experiență de gambling a utilizatorilor înregistrați pe platformă.

Astăzi, pe lângă pariuri sportive, NetBet are un portofoliu de produse online în continuă actualizare, care include cazinoul cu cea mai mare selecție de pacanele online, cazino cu dealeri live la orice oră, o platformă de poker online, pariuri pe loto sau jocuri de table pe bani reali.

Un univers all-in-one, universul NetBet Cazino, dedicat să ofere distracție și o experiență de top menită să satisfacă și exigențele celui mai pretențios jucător.

Iar compania nu este preocupată exclusiv de garantarea distracției, ci și de garantarea securității și de protecția jucătorilor săi.

Universul NetBet, inovație și responsabilitate

 

La NetBet, regula de bază a fost și este să pună clientul pe primul loc. Asta înseamnă că nu toți câștigă. Dar, indiferent cine câștigă, este important ca toată lumea să se distreze și să se deconecteze de la rutina zilnică.

Fiind unul dintre primii operatori din România care să implementeze pe site un chestionar de prevenție și detecție a jocului compulsiv, este în continuare un brand care acordă amplu spațiu jocului responsabil, cu multiple măsuri active pentru a preveni jocul de noroc compulsiv.

Jucătorii au opțiunea de a își limita, personaliza sau suspenda activitatea în orice moment și sunt îndemnați să nu joace niciodată mai mult decât își permit să plătească pentru orice alt divertisment banal. Este bine să ne amintim că jocurile de noroc nu sunt o sursă de îmbogățire, ci o sursă de distracție. Dacă distracția se oprește, este timpul să te oprești.

De altfel, cei de la NetBet iau foarte în serios protecția minorilor pe site. Jucătorii trebuie să confirme o serie de pași pentru a putea juca pe bani reali și trebuie să treacă prin mai multe etape de verificare a identității înainte de a putea avea un cont complet funcțional.

Securitate online și echipă de asistență premiată

NetBet este la zi cu securitatea informatică, având procese, sisteme și echipe dedicate cibersecurității, astfel încât datele și informațiile personale ale jucătorilor să fie întotdeauna păstrate în siguranță.

Departamentul de suport tehnic și cel de asistență pentru jucători au fost foarte puternice, încă de la început. Utilizatorii pot contacta operatorii prin diverse metode, cum ar fi e-mail, WhatsApp sau chat live pe site. Iar echipa se îmbunătățește constant și răspunde rapid și în timp util la cele mai diverse probleme cu care se confruntă jucătorii atunci când accesează NetBet. Acest fapt este confirmat și de premiile câștigate în diverse oportunități de gală din industria jocurilor de noroc din România și în străinătate. Nu este de mirare că NetBet este întotdeauna clasată ca una dintre cele mai bune platforme din România, întrucât a primit un rating de 4,5 stele din 5 pe trustpilot.com.

Distracție, dar niciodată fără limite

Pariurile, jocurile cazinou și celelalte tipuri de jocuri de noroc online ar trebui să fie plăcute, nu o povară financiară. Principiile jocului relaxat sunt importante pentru a ajuta la prevenirea situațiilor neplăcute. Mai mulți operatori ar trebui să își încurajeze clienții să păstreze în siguranță detaliile contului personal, să se asigure că nu pot fi accesate de minori și mai mult de atât, să adopte strategii care să limiteze jocul compulsiv și să promoveze jocul responsabil.

Într-o lume în continuă schimbare, care merge către o normalizare a jocurilor de noroc și în care marile nume din industrie sunt din ce în ce mai sonore și prezente în spațiul public, este și responsabilitatea brandurilor să comunice eficient și să încurajeze clientela să ia măsuri pentru a preveni riscurile de adicție.

(P)

 

Autor Frimu Ghinea 29 Iunie 2022, 15:40 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii