180 de tineri silvicultori au susținut concursul de angajare la Regia Națională a Pădurilor – Romsilva

De Frimu Ghinea 14 Noiembrie 2019, 19:48 Economie

Absolventii facultăților acreditate de Ministerul Educației cu specializarea silvicultură din România au concurat pentru 45 de posturi de ingineri silvici stagiari. Din comisiile de examinare au făcut parte profesioniști ai unităților din teritoriu ale Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva, oameni cu o experiență îndelungată în domeniu și cu vaste cunoștințe profesionale.

Criteriile de evaluare a candidaților au constat în: notele obținute în anii de studii, nota de la examenul de licență și elemente de apreciere ale facultății absolvite. Interviul organizat a urmărit să scoată în evidență abilitățile, aptitudinile și motivația candidaților pentru această meserie.

Rezultate vor fi publicate pe site-ul Regiei Naționale a Pădurile – Romsilva.

Regia Națională a Pădurilor-Romsilva funcționează sub autoritatea Ministerului Apelor și Pădurilor și administrează 3,13 milioane de hectare păduri proprietate publică a statului, aproximativ 48% din totalul pădurilor din România. Instituția are că scop gospodărirea durabilă și unitară, în conformitate cu prevederile amenajamentelor silvice și ale normelor de regim silvic, a fondului forestier proprietate publică a statului.

 

 

Autor Frimu Ghinea 14 Noiembrie 2019, 19:48 Economie
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii