Mechel s-a intalnit cu cei mai mari consumatori de produse metalurgice

De Frimu Ghinea 18 Octombrie 2012, 16:35 Economia Brailei
La uzina Mechel Târgoviște a avut loc o întâlnire cu cei mai mari consumatori de produse metalurgice din țară. Evenimentul organizat de conducerea Diviziei Metalurgice Est Europene Mechel s-a realizat sub forma unei mese rotunde la care au participat, printre alții, reprezentanți ai firmelor BOG’ART STEEL, SAWA, BAUROM CONSTRUCT, PROCEMA, ARABESQUE, MAGNETTI BUILDING etc.

Deasemenea, la întâlnire au participat reprezentanții direcției regionale est-europene a rețelei de distribuție  Mechel Service Global. Cu acest prilej părțile au avut posibilitatea de a schimba opinii, și a discuta tendințele actuale de pe piața metalurgică și posibilitațile de extindere a colaborării.

Scopul principal al acestui eveniment a fost, de altfel, tocmai prezentarea posibilităților de producție ale întreprinderilor Mechel Târgoviște, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău și Laminorul Brăila, precum și a capacităților de stocare Mechel Service Global și a politicilor de vânzare ale companiei, orientate în primul rând spre activarea contactelor directe cu consumatorii de produse metalurgice și asigurarea  unei colaborări eficiente și predictibile, pe termen scurt, mediu și lung.

Invitații au dorit să cunoască planurile de activitate pentru perioada următoare ale Mechel, posibilitatea de a realiza noi sortimente de produse sau de a modifica, la cerere, unii parametrii tehnici. Conducerea Mechel a răspuns pe larg întrebărilor, menționând că activitatea decurge normal, conform planului de eficientizare în curs de implementare, care presupune, printre altele, păstrarea și dezvoltarea activităților rentabile, diversificarea gamei de produse în funcție de solicitările pieții.

Yury Gushchin, director general al Diviziei Metalurgice Est-Europene Mechel a concluzionat: «Masa rotundă a fost utilă pentru că ne-a permis discutarea directă a subiectelor actuale. Consider că a fost un prilej bun de a vedea care sunt cerințele pieței către produsele fabricate de uzinele Mechel din România. Dorința noastră comună este să simplificăm și să eficientizăm cât mai mult drumul de la producție la clientul final. Ca rezultat al acestei întâlniri am reușit să identificăm soluții funcționale, care vor permite să construim în continuare relații de parteneriat reciproc avantajoase in perioada urmatoare».

 

Autor Frimu Ghinea 18 Octombrie 2012, 16:35 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate