Conferinta de lansare a Târgului de locuri de munca 18-19 martie 2015, Braila, hotel Traian

De A.Frangu 17 Martie 2015, 15:02 Economia Brailei

hotel Traian, BrailaMiercuri, 18.03.2015, ora 10,30, la Hotel Traian din Braila, Piata Traian, nr.1, Blocul National Sindical organizeaza conferinta de lansare a Târgului de locuri de munca,  cu participarea reprezentantilor autoritatilor publice locale, oficiali, reprezentanti ai Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice de la nivel national si mass-media.

Târgul de locuri de munca, organizat de Blocul National Sindical, se desfasoara în perioada 18-19 martie 2013 la Hotelul Traian din Braila.

Programul evenimentului:

Ziua I –18 martie 2015
Ora 10,00-14,00  -  Deschiderea standurilor pentru vizitatori/Desfășurarea târgului
Ora 10,30-11,30  -  Conferința de presă
Ora 12,00-13,30 -  Seminar - ”Ucenicia ca instrument în rezolvarea ecuației cu două necunoscute: ANGAJAT-ANGAJATOR”
Ora 14,00  - Închiderea târgului – ziua 1

Ziua II -  19 martie 2015
Ora  10,00-14,00  -  Deschiderea standurilor pentru vizitatori/Desfășurarea târgului
Ora  11,00-12,30 - Desfășurarea seminarului ”Eures – The European Mobility Portal – platformă europeană pentru stimularea ocupării la nivelul Uniunii Europene. Instrument modern de mediere în piața muncii europene. Avantajele folosirii acestuia atât de angajat cât și de angajatori.”
Ora 14,00  -  Închiderea târgului

Detalii în comunicatul BNS:
Blocul National Sindical în calitatie de partener al Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice ca lider de proiect, alaturi de ceilalti parteneri din consortiu - Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România si Asociatia Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din România - implementeaza proiectul ”Garantii pentru TINEri!”, unul din cele mai ample si speram, mai eficiente programe care s-au aplicat în tara în ultimii 20 de ani pe segmentul de tineret.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

In perioada 18-19 martie 2015, organizam la Braila, la Hotel Traian, (Piata Traian, nr.1)  un târg de locuri de munca care va fi dedicat angajatorilor interesati sa recruteze tineri. De asemenea, târgul este deschis si tuturor celorlalte categorii de persoane aflate în cautarea unui loc de munca, indiferent de vârsta, nivel de calificare sau experienta.

Târgul de locuri de munca în afara activitatii sale specifice îsi propune sa realizeze o conferinta de lansare, ocazie cu care reprezentanti ai autoritatilor publice locale, oficiali, reprezentanti ai Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice de la nivel national vor adresa mesaje legate de evenimentul nostru.

De asemenea, pe parcursul celor doua zile de târg se vor organiza doua sesiuni de dezbatere, evenimente care vor pune fata în fata reprezentanti ai mediului de afaceri, tineri, cât si reprezentanti ai ministerului muncii.

Tematicile discutate vizeaza identificarea în urma unui proces de consultare reala a celor doua parti ANGAJAT-ANGAJATOR, identificarea unor solutii de stimulare a conceptului de ucenicie în piata muncii din România, dar si promovarea instrumentelor ce pot fi utilizate atât de mediul de afaceri national cât si de cetateni privind stimularea ocuparii la nivelul Uniunii Europene.

Dumitru COSTIN Presedinte BNS
Responsabil Proiect

 

Autor A.Frangu 17 Martie 2015, 15:02 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii