Aprobări intermediare pentru Drumul Expres Brăila – Tulcea și Drumul Expres Buzău – Brăila

De Mihai NEGOMIREANU 08 Decembrie 2023, 10:21 Economia Brailei

Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a dezvăluit că joi, 7 decembrie 2023, au fost aprobate mai multe documente referitoare la construcția unor drumuri semnificative în diverse județe din țară, inclusiv în județul Brăila.

El a declarat: "Am avizat, astăzi, în cadrul Consiliului Tehnico Economic (CTE) al CNAIR, mai multe documente necesare pentru construcția unor drumuri importante în județele Timiș, Buzău, Brăila, Tulcea și Constanța."

În legătură cu Județul Brăila, Cristian Pistol a precizat că se referă la două trasee semnificative, respectiv Drumul Expres Buzău – Brăila și Drumul Expres Brăila – Tulcea. Prin urmare, Drumul Expres Buzău – Brăila, cu o lungime de aproximativ 111,6 km, a primit avizul pentru varianta de traseu și va străbate județele Buzău și Brăila. Conform informațiilor furnizate de directorul general al CNAIR, acest drum va asigura conexiunea cu Autostrada A7 Ploiești – Buzău (km 55) și cu Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila.

De asemenea, în aceeași zi, a fost aprobată și varianta de traseu pentru Drumul Expres Brăila – Tulcea, cu o lungime de aproximativ 61,6 km. Acest drum va asigura, la rândul său, legătura cu Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila și cu Drumul Expres Constanța – Tulcea.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 08 Decembrie 2023, 10:21 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii