Topul FIRMELOR BRAILENE 2015

De Redactia 16 Noiembrie 2016, 10:34 Economia Brailei

Topul Firmelor Brailene 2015

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila a reunit elita antreprenorilor braileni, premiind firmele pe baza unei metodologii nationale, aprobate in sistemul cameral din Romania Joi, 3 noiembrie 2016.

“Top-ului firmelor brăilene a ajuns la ediţia cu numărul XXIII şi ne oferă ocazia de a evidenţia rezultatele economice obţinute de firmele brăilene în anul 2015 şi de a le recunoaşte meritele celor cu performanţe deosebite. Această manifestare a fost şi va rămâne, fără îndoială locul de întâlnire pentru cele mai prestigioase firme din judeţul Brăila, iar Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Brăila va continua să promoveze reuşita şi performanţa în afaceri. Sunt onorat şi bucuros în egală măsură să felicit şi să urez succes în continuare tuturor firmelor clasate în Top, precum şi celor nominalizate la Trofee şi Distincţii de Excelenţă”, a declarat la deschiderea evenimentului, preşedintele CCIA Brăila, Ştefan Fusea.

Intr-un cadru festiv, apreciat de participanti, s-a derulat decernarea diplomelor pe domenii de activitate si grupe de marime a firmelor.

Atmosfera a fost completata de un program artistic care a antrenat invitatii la buna dispozitie, oferindu-le o seara speciala ca apreciare a rezultatelor obtinute de ei.

Iata si cateva date tehnice ale acestui TOP: din cele 38.256 societăţi comerciale înregistrate în judeţul nostru, 7.495 au depus bilanţ la 31 decembrie 2015, iar numărul firmelor care au îndeplinit în totalitate indicatorii luaţi în calcul de realizatorii clasamentului CCIA a fost de 2.134. Pe primele 10 poziţii ale Topului s-au clasat 1.336 firme, dintre care 819 pe primele 3 locuri. De asemenea, au fost evidenţiate şi firmele care timp de 3 ani la rând, respectiv 5 ani, s-au clasat în primele 3 locuri în topul firmelor brăilene, firme cărora li s-au acordat distincţii, respectiv trofee de excelenţă. Anul acesta, 242 firme au îndeplinit condiţiile de acordare a Distincţiei de excelenţă şi 145 firme pentru Trofeul de excelenţă. La final, au fost nominalizate firmele care s-au clasat anul acesta pe primele 10 locuri in Topul exportatorilor.

sursa: CCIABR.ro

 

 

Autor Redactia 16 Noiembrie 2016, 10:34 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii