Maratonul pentru Educație Antreprenorială Ediția a II-a. Brăila

De Mihai Vintilă 27 Martie 2024, 20:36 Economia Brailei

A fost lansat apelul pentru participarea la a doua ediție a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, un concurs destinat liceenilor cu inclinații antreprenoriale. Evenimentul va avea loc pe data de 10 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, la Teatrul Maria Filotti din Brăila.

Echipele de liceeni sunt încurajate să se înscrie și să trimită planurile lor de afaceri până la data de 31 martie 2024. Această competiție oferă o platformă pentru tinerii antreprenori să-și pună în aplicare ideile și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu competitiv și stimulativ.

Organizatorii doresc să reamintească succesul primei ediții a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, care a avut loc în premieră la Brăila. Echipa City Break de la Colegiul Național Gheorghe Munteanu Murgoci a obținut locul I la etapa națională a competiției, iar proiectul lor, materializat prin aplicația Visit Brăila, a fost un exemplu de succes și inovație.

Toți cei interesați sunt invitați să participe și să își împărtășească experiențele alături de elevi, profesori, parteneri și antreprenori. Organizatorii, alături de partenerii lor, promit să ofere un eveniment la cel puțin aceeași înălțime cu cel din anul precedent.

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare, cei interesați sunt rugați să contacteze CONAF Brăila la adresa de email braila@conaf.ro. Succes tuturor participanților, iar organizatorii abia așteaptă să îi vadă pe toți pe scenă!

 

Autor Mihai Vintilă 27 Martie 2024, 20:36 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii