Leroy Merlin la Brăila

De Mihai Vintilă 28 Mai 2024, 12:56 Economia Brailei

Leroy Merlin la Brăila

Un nou capitol al dezvoltării urbane se deschide pentru municipiul Brăila. Renumitul retailer francez de bricolaj, Leroy Merlin, a demarat pregătirile pentru inaugurarea unui nou magazin în orașul nostru. Pe un teren generos de 34.000 de metri pătrați, situat strategic pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, între sediul SRI și Selgros, va răsări în curând un centru modern dedicat pasionaților de bricolaj.

Leroy Merlin nu se limitează doar la ridicarea unui magazin. Pentru a asigura accesul facil al clienților, retailerul va construi un sens giratoriu pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, un proiect ce va fluidiza traficul și va transforma zona într-un nod comercial vital pentru Brăila.

Această expansiune vine în urma unei promisiuni făcute cu ani în urmă de Frederic Lamy, conducătorul Leroy Merlin România, care a afirmat că Brăila se află pe lista orașelor prioritare pentru extindere.

Astăzi, Leroy Merlin se mândrește cu o rețea de 21 de magazine răspândite în 15 orașe din țară, având 3.000 de angajați dedicați și aproape 14 milioane de clienți anual. Cu deschiderea noului magazin din Brăila, retailerul își consolidează prezența în România, aducând mai aproape de brăileni produsele și serviciile de calitate pentru care este renumit.

Brăila, orașul cu o istorie bogată și un viitor promițător, își deschide porțile către o nouă eră a dezvoltării comerciale, sub semnul inovării și al excelenței aduse de Leroy Merlin.

 

Autor Mihai Vintilă 28 Mai 2024, 12:56 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii