Lee Cooper, Mizar, Pizza Romana și Inmedio au deschis magazine noi in Braila Mall

De Mihai Vintilă 29 Septembrie 2017, 08:10 Economia Brailei

Portofoliul centrului comercial se extinde cu patru noi branduri: Lee Cooper, Mizar, Pizza Romana și Inmedio.Oferta centrului comercial se reconfigurează prin deschiderea a două branduri de modă, Lee Cooper și Mizar, acestora alăturându-se magazinul de presă Inmedio și restaurantul Pizza Romana.

Pasionații de fashion vor putea regăsi în galeria mall-ului, începând cu data de 15 septembrie, magazinul Lee Cooper, cu o suprafață de 87 metri pătrați – unul  dintre cele mai populare branduri din lumea modei și, în special, din cea a denimului autentic. Cel de-al doilea magazin de modă care va intra de la sfârșitul lunii septembrie în portofoliul Brăila Mall este Mizar. Acesta va pune la dispoziția publicului feminin, într-un spațiu de aproximativ 114 metri pătrați, ținute vestimentare care evidențiază cu succes identitatea femeii moderne.  

De asemenea, deschiderea magazinului de presă Inmedio, completează lista de opțiuni pentru comunitatea locală, iar Pizza Romana întregește oferta culinară a centrului comercial și își așteaptă clienții cu preparate delicioase, într-un spațiu de 53 de metri pătrați.

 

Autor Mihai Vintilă 29 Septembrie 2017, 08:10 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii