La Praktiker România poți câștiga un apartament cu 4 camere

De Frimu Ghinea 15 Februarie 2017, 11:12 Economia Brailei

Pentru a marca primii 15 ani de activitate în România, Praktiker le dăruieşte clienţilor săi cel mai consistent cadou oferit de un retailer DIY până în prezent: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, în Palladium Residence.

În anul aniversar, retailerul DIY le dă şansa clienţilor de a câştiga un apartament la cheie în Bucureşti, în Palladium Residence. Toţi cei care achiziţionează în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017 produse de cel puţin 500 RON din magazinele Praktiker din întreaga ţară sau din magazinul online pot participa la tombola Praktiker. Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro.

Aniversarea celor 15 ani de activitate în România este un moment cu o însemnătate deosebită pentru noi, la Praktiker, eveniment pe care dorim să-l celebrăm alături de clienţii noştri. De aceea, le oferim posibilitatea de a se înscrie în tombola pentru un apartament la cheie în Bucureşti. Suntem siguri că acest cadou îi va schimba viaţa marelui nostru câştigător, indiferent de ceea ce va alege să facă odată intrat în posesia locuinţei: să se mute în casa cea nouă, să o închirieze sau să o vândă pentru a-şi finanţa mai departe visurile. În lunile următoare, ne vom ocupa de amenajarea locuinţei cu toate obiectele necesare, pentru ca viitoarea familie ce o va ocupa să se poată simţi exact ca acasă. - a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Locuinţa spaţioasă având 92.80 mp suprafaţă construită se află în complexul rezidențial Palladium, zona Theodor Pallady. Apartamentul situat la parter te întâmpină cu un living spaţios pentru întreaga familie, dar şi cu o bucătărie open-space, potrivită pentru cinele alături de cei dragi.

Trei pași pentru a intra în cursa pentru apartamentul Praktiker
1. Cumpără, în perioada 7 februarie – 30 septembrie 2017, din orice magazin Praktiker din România, produse în valoare de minim 500 RON. Mai multe înscrieri înseamnă mai multe şanse de câştig.
2. Trimite un SMS la 3727 sau înscrie-te online pe www.praktiker.ro, în baza bonului fiscal.
3. Urmăreşte blogul Praktiker şi pagina de Facebook pentru a fi la curent cu evoluţia locuinţei şi pentru a afla dacă ai câştigat!

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil în magazinele Praktiker sau aici.

 

 

Autor Frimu Ghinea 15 Februarie 2017, 11:12 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii