Kaufland și bătaia de joc la adresa clienților

De Mihai Vintilă 07 Mai 2019, 20:33 Economia Brailei

Atunci când nu te doare capul mai bine să te dai cu el de pereți să îl simți. După aceste vorbe se ghidează oamenii din Kaufland-ul de pe bulevardul Dorobanților din Brăila. În afara faptului că intrarea în parcarea lor este incredibil de grea, sugrumând practic intersecția aflată la câțiva metri, nici în interiorul magazinului deșteptăciunea nu lovește.

Alimentarea rafturilor se face la "botu calului" de pe paleții lăsați fix în fața caselor de marcat atunci când aglomerația era mai mare și anume în weekend. Nu conta pentru "kauflandistul" de rând că pe lângă "munții săi" nu poate trece nimeni, că unele case de marcat nu puteau funcționa în parametrii optimi. Nu! Conta că așa i-a spus lui un șef mic dar voinic care de obicei nu gândește mai mult de primul nivel al raftului din fața sa.

O să primesc acum argumentații tâmpite de genul - trebuiesc și rafturile alimentate, că e lume multă etc. Băi dar același Kaufland in alte țări, mai spre vest, de ce nu are aceleași practici? Ce, are un standard pentru România și altul pentru restul țărilor europene? Și aici tot cu dublu standard vreți să ne aburiți!

Nicio poveste nu trebuie să aibă sfârșit iar povestea cu paleții care blocau drumul a durat pentru că așa trebuia să se întâmple! Au zăcut acolo mai mult de o oră! După acest interval am părăsit "așa zisul" supermarket. Dacă vreo minune s-a întâmplat intre timp să nu mi-o atribuiți mie!

Gândirea la firul ierbii este specifică supermarketurilor care nu au adus vânzarea modernă cum bântuie unii pe net cu minciuna. Niciun supermarket din România nu a descoperit recilarea de exemplu, nici liniile de plată rapide, nici zonele de autofood, nici livrarea la domiciliu și multe altele. Abia unul a introdus casele rapide dar atât de complicat că te face să te lipsești de încetineala lor "rapidă".

Pentru detalii dăm și poze, că "ele face" cât 1000 de cuvinte... sau nu.

Kaufland braila bataie de joc kaufland bataie de joc kaufland neglijent

 

 

Autor Mihai Vintilă 07 Mai 2019, 20:33 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii