Jandarmeria Brăila | Trei posturi vacante de subofițeri

De IJJ Braila 07 Octombrie 2021, 19:13 Economia Brailei

Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila organizează concursuri în vederea ocupării a trei posturi vacante de subofițeri, prin rechemare în activitate și încadrare directă.

Posturile disponibile pentru angajare din sursă externă sunt următoarele:
- un post de subofițer casier principal la structura Financiar;
- un post de subofițer magaziner principal la Compartimentul Tehnologia Informației;
- un post de subofițer magaziner principal la Compartimentul Intendență.

Cererea de înscriere la concurs, CV-ul, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptăriii condițiilor de recrutare și acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și efectuarea verificărilor în evidențele operative se transmit scanate la adresa de e-mail jandarmeriabraila@jandarmeria-braila.ro, în format PDF, care să nu depășească dimensiunea de 10 Mb, până la data de 15.10.2021, ora 16:00. Ulterior, candidații pot depune dosarul de concurs în volum complet, la aceeași adresă de mail și în aceleași condiții, până la data de 20.10.2021, ora 16:00.

Mai multe detalii despre modul de desfășurare a concursului sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, www.jandarmeria-braila.ro, (click pe link) 

De asemenea, insistăm asupra verificării periodice a site-ului, deoarece acolo vor fi postate informații de interes pentru cei care se vor înscrie la procesul de recrutare în vederea încadrării celor trei posturi vacante prin rechemare în activitate sau încadrare directă.

 

Autor IJJ Braila 07 Octombrie 2021, 19:13 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii