Brăila punct în dezbaterile organizate de Ziarul Fianciar

De Mihai Vintilă 06 Februarie 2024, 09:16 Economia Brailei

Brăila punct în dezbaterile organizate de Ziarul Fianciar

Ziarul Financiar, împreună cu Asociaţia Agenţiilor pentru Dezvoltare Regională din România (ROREG) și cu BCR, va organiza o serie de evenimente intitulată „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“, în cadrul căreia va răspunde la întrebările cheie ale mediului de afaceri referitoare la accesarea fondurilor europene regionale.

Brăila este programată pe 13 februarie 2024, de la 10.30 pe zf.ro

Evenimentul se va concentra pe aspecte cruciale pentru antreprenori, precum disponibilitatea finanțărilor europene în cele 8 regiuni ale României și informațiile esențiale pe care trebuie să le cunoască aceștia. Printre întrebările abordate se numără: Ce finanțări europene sunt disponibile pentru diversele proiecte de dezvoltare regională? Cum pot antreprenorii să identifice și să acceseze aceste fonduri în mod eficient?

Un alt aspect important care va fi dezvoltat în cadrul evenimentului este legat de alternativele de finanțare pentru contribuția proprie atunci când se atrag fonduri europene. Participanții vor avea oportunitatea să afle despre modalitățile prin care își pot asigura cofinanțarea necesară pentru proiectele lor, astfel încât să maximizeze șansele de succes în atragerea fondurilor europene.

Cu expertiza și sprijinul Ziarului Financiar, Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România și BCR, antreprenorii vor fi ghidați în acest peisaj complex al finanțărilor europene, beneficiind de informații esențiale și sfaturi practice pentru a-și transforma ideile în afaceri de succes.

 

Autor Mihai Vintilă 06 Februarie 2024, 09:16 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii