Brăila Mall | Premii, spectacol și un mini-târg de Crăciun

De Mihai NEGOMIREANU 05 Decembrie 2022, 18:12 Economia Brailei

La Brăila Mall cumpărăturile din perioada 6-23 decembrie de minimum 300 lei pe un singur bon fiscal (hypermarket Carrefour inclus) aduc premii instant și șansa de a câștiga o bijuterie Teilor sau unul din cele 5 seturi Marionnaud.

Serviciu de împachetare a cadourilor de Crăciun

Între 19-22 decembrie, Brăila Mall vine în ajutorul clienților punându-le la dispoziție un serviciu de împachetare a cadourilor. Acesta poate fi accesat zilnic, la standurile special amenajate la Info Point și pe Galeria Carrefour. Darurile vor fi împodobite cu mesaje care redau emoția sărbătorilor, iar serviciul este disponibil pentru toti clienții Brăila Mall.

Piesă de teatru pentru vizitatorii mici și mari

Pe 10 decembrie, de la ora 18:00, Teatrul Cărăbuș pune în scenă piesa „Ursul păcălit de vulpe”, la Brăila Mall, în zona Cinema City. Intrarea este gratuită și sunt așteptați toți clienții centrului comercial, indiferent de vârstă.

Mini-târg de Crăciun cu decorațiuni handmade

Între 15 – 24 decembrie, clienții Brăila Mall își pot găsi cadoul perfect la mini-târgul de Crăciun organizat de centrul comercial. Aceștia își pot achiziționa de la expozanții locali decorațiuni și aranjamente handmade de Sărbători.

 

 

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 05 Decembrie 2022, 18:12 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii