Brăila | Festivalul Sportului – maraton de activități sportive

De Comunicat 01 Septembrie 2021, 16:19 Economia Brailei

festivalul sportului braila mall 2021

În zilele de 3 și 4 septembrie, Brăila Mall sărbătorește 1 an de la deschiderea magazinului DECATHLON printr-o serie de evenimente și concursuri cu tematică sportivă. Un adevărat Festival al Sportului va avea loc în parcarea Brăila Mall între orele 12:00 și 20:00 și va include un concurs de tip traseu cu obstacole la care vor participa Kiki Constantinescu și Marius Crăciun, precum și concursuri și demonstrații sportive, o sesiune de autografe cu echipa HC Dunărea și numeroase premii pentru participanți.

Programul activităților sportive planificate pentru vineri, 3 septembrie, include școala de biciclete și role pentru cei mici, un program complex ce dorește să încurajeze mersul pe bicicletă și pe role, oferind ședințe de inițiere, sesiuni de educație rutieră pentru mersul pe bicicletă, unde se vor prezenta reguli și semne de circulație și unde copiii vor primi legimitații de polițiști rutieri pentru o zi.

În aceeași zi, publicul se va putea bucura de activități sportive multiple întrucât vor fi organizate un concurs de pescuit, o serie de jocuri de echipă și individuale printre care jocuri de baschet, tenis de masă, badminton, tir cu arcul, darts, minifotbal, dar și demonstrații ale echipei de ciclism și judo CSM Brăila.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale zilei include o sesiune de autografe cu jucătoarele echipei HC Dunărea Brăila, împreună cu o competiție de precizie de aruncat la poartă. Premiile pentru cei îndemânatici vor consta în produse Decathlon, dar și în produse personalizate HC Dunărea Brăila.

Cardouri cadou și premii sportive Decathlon la cumpărăturile de toamnă

În perioada 3 – 30 septembrie, toate cumpărăturile de toamnă de minimum 200 lei din Brăila Mall vor fi răsplătite cu premii instant: carduri cadou și premii Decathlon: rucsaci, prosoape, mingi de fotbal, seturi de badminton, palete de tenis de masă, genți sport, măști de snorkeling, ceasuri, kit-uri de greutăți. Cei mai norocoși pot câștiga mingi de handbal cu autografele jucătoarelor de la HC Dunărea Brăila, precum și o invitație la meciul HC Dunărea Brăila - HC Zalău.

 

 

Autor Comunicat 01 Septembrie 2021, 16:19 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii