BRĂILA MALL | Se dă startul campaniei de reduceri de Black Friday

De Comunicat 10 Noiembrie 2021, 13:29 Economia Brailei

Brăila Mall anunță startul campaniei de Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri, cu oferte speciale și reduceri de prețuri în magazinele preferate, dar și premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Sub conceptul „Ți s-a pus SPOT-ul pe Black Friday”, campania se va desfășura de vineri, 12 noiembrie, până duminică, 14 noiembrie. Pe lângă reducerile importante din magazinele partenere, utilizatorii aplicației SPOT beneficiază de 10% discount la achiziția de vouchere cadou, 50% extra puncte în aplicație, iar pe baza bonurilor de cumpărături scanate în aplicație vor intra automat în tragerea la sorți pentru premii.

Reduceri de Black Friday de până la 70%

Fie că au deja pe lista de dorințe un produs anume pe care nu au avut timp să îl achiziționeze, își doresc să se răsfețe cu unul la care visează de multă vreme, sau pur și simplu vor să vină în magazin să probeze, de Black Friday clienții vor descoperi reduceri pentru toate gusturile – magazinele de încălțăminte și accesorii CCC și Benvenuti, dar și brandurile de îmbrăcăminte C&A și Lee Cooper sunt pregătite cu reduceri între 20 și 40%. Părinții pot profita de reduceri între 50 și 70% la jucării în magazinele Smyk și Noriel, iar pasionații de produse cosmetice și make-up au discounturi de până la 20% la Douglas în weekendul Black Friday. Principalii retaileri de optică medicală, Optiblu și Optiplaza, surprind și anul acesta cu reduceri de până la 80% la o multitudine de produse.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping de Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Brăila Mall. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 13 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

 

Autor Comunicat 10 Noiembrie 2021, 13:29 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii