AgriCultura 2014 - targul agricol al Brailei

De Mihai Vintilă 08 Octombrie 2014, 23:21 Economia Brailei

In perioada 8-11 octombrie in parcarea Promenada Mall Braila are loc a XVIII-a editie a targului de agricultura intitulat acum AgriCultura. Sunt prezente companii din domeniul agricol, banci, producatori individuali dar nu numai. 

Printre companiile prezente puteti gasi si firma Cyclon Tech SRL care prezinta energie alternativa. Puteti vedea in cortul unde este prezenta panourile solare termice Apricus si un model de panou fotovoltaic. 

In exterior, intr-o masina special amenajata puteti gasi firma Ecohornet care prezinta echipamente de producere a energiei termice pe baza de peleti. 

Partea centrala a targului este rezervata echipamentelor agricole mari de la combine pana la mici unelte de mana. Puteti gasi sfaturi si informatii foarte interesante specifice domeniului. 

Nu trebuie ratata zona producatorilor particulari care prezinta si vand produse specifice toamnei precum struguri dar si turta dulce, vinuri si preparate din ciocolata sau carne. Un bogat sortiment de produse de patiserie gasiti aproape in toate locurile targului. 

 

Autor Mihai Vintilă 08 Octombrie 2014, 23:21 Economia Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii