Je suis Elena Udrea!

De Matei Mircioane 26 Februarie 2015, 15:46 Din vest

Înţeleg frustrarea Elenei Udrea. A participat activ la crearea şi funcţionarea unui sistem, în care au fost implicaţi foarte mulţi politicieni de la vârf, din planurile subordonate, precum şi oameni de afaceri cu notorietate. Sistemul funcţiona şi, probabil, funcţionează normal-ilegal, după principiul, noi aşa am moştenit, noi aşa facem!

Elena Udrea ştie foarte bine cum funcţionează sistemul, dovadă că ieri, după audieri, a şi izbucnit: „Nu este un secret, aşa se finanţează campaniile electorale, de ce vă faceţi toţi că nu ştiţi! Toată clasa politică, toată presa şi toată lumea se preface că nu ştie cum se finanţează campaniile. Întrebaţi-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum şi-au finanţat campanile”.

De aceea, este frustrant pentru Elena Udrea să fie singura pe care se concentrează tirul procurorilor, reflectoarele ucigătoare ale presei şi ura populară. Este acelaşi gen de frustrare cu a omului prins că fura de la CAP, la fel cum fura tot satul, dar numai pe el l-au prins.

De ce eu?!, se întreabă omul ajuns în celula incomodă, cu paturi suprapuse şi veceu turcesc.

Elena Udrea ştie că mulţi, foarte mulţi politicieni au procedat la fel ca ea şi, dacă ar fi sinceri, ar trebui să iasă în stradă cu tricouri pe care scrie „Je suis Elena Udrea!” Dacă ar fi sinceri! Cum, însă, sinceritatea în politică e marfă rară, sunt sigur că astfel de tricouri, chiar dacă s-ar fabrica, nu le-ar îmbrăca nimeni.

Poate cu o singură excepţie: Traian Băsescu!

 

Autor Matei Mircioane 26 Februarie 2015, 15:46 Din vest
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii