PP-DD: Scrisoare deschisa catre poporul român

De Redactia 01 Septembrie 2014, 00:30 Din vest
Având în vedere contextul generat de recenta Ordonanţă de Urgenţă pentru reglementarea unor măsuri privind funcţionarea administraţiei publice locale, care
legitimează traseismul politic, PP-DD rămâne consecvent valorilor şi principiilor promovate în faţa electoratului, sens în care se pronunţă încă o dată, ferm, împotriva migraţiei politice.

Deşi PP-DD nu este afectat de consecinţele Ordonanţei de Urgenţă, întrucât aleşii locali ai partidului rămân fideli electoratului şi ”Proiectului celor 100 de puncte’’ promovat de Dan Diaconescu, sub culoarea violet a PP-DD, nu putem să nu observăm faptul că nu va mai fi respectată voinţa electoratului exprimată la alegerile din iunie 2012, iar voturile românilor nu se vor mai regăsi în reprezentarea corespunzătoare a mandatelor din administraţia publică locală.

Există astfel riscul ca partide care nu erau înfiinţate la data alegerilor locale din iunie 2012 sau nu se regăseau pe buletinul de vot să aibă azi reprezentanţi în administraţia locală, fără a primi legitimarea supremă, votul românilor.

Întrucât în noiembrie 2014, la alegerile prezidenţiale, dar şi la alegerile locale din 2016, unde potenţialii traseişti de azi se vor prezenta pentru a cere din nou girul alegătorilor, nu vor vota Curtea Constituţională, Avocatul Poporului, Parchetul, DNA şi alte instituţii ale statului, ci doar cetăţeanul român, care se va găsi în cabina de vot cu propria conştiinţă, PP-DD face apel la echilibru, discernământ, precum şi la bunul simţ consacrat al românului, care va acorda votul cu maximă atenţie doar celor care le reprezintă cu adevărat interesele.

De altfel, o astfel de meteahnă legislativă a condus la paradoxul înregistrat azi în Parlamentul României, când partide fără electorat au o reprezentare mai mare decât formaţiunile politice care au ajuns în Parlament prin votul românilor.

Aleşii locali, membrii şi simpatizanţii PP-DD s-au solidarizat în jurul proiectului ’’Dan Diaconescu Preşedinte’’ şi sunt determinaţi să dea finalistul bătăliei pentru Palatul Cotroceni şi să obţină 20% la alegerile locale din 2016, fapt care le va conserva mandatele actuale de primari, consilieri locali, consilieri judeţeni şi va face din PP-DD o forţă politică reală care să le reprezinte interesele atât la nivel local, cât şi naţional.


Pentru PP-DD este relevant ca la nivelul administraţiilor locale să fie prioritare proiectele care aduc beneficii românilor şi care ajută la dezvoltarea economică a comunităţii. Totodată, vă informăm că PP-DD a sesizat instituţia Avocatul Poporului pentru situaţia creată, cerându-i imperativ să conteste la Curtea Constituţională această Ordonanţă de Urgenţă care legitimează traseismul politic.

Partidul Poporului - Dan Diaconescu

 

Autor Redactia 01 Septembrie 2014, 00:30 Din vest
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii