Drumul expres al lui Cuc unde e?

De Victor Nafiru 11 Iulie 2019, 19:33 Din vest

Scandal în PSD, după ce şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi a demisionat din funcţie. Acelaşi lucru i se cere şi ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Cel care o face este preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu. Şi nici nu e de mirare, în condiţiile în care Cuc a câştigat un loc în Parlamentul României pe listele PSD Giurgiu, după care, la începutul acestui an, s-a transferat, ca la fotbal, la PSD Neamţ, pentru că nu se mai înţelegea cu ai săi colegi. Transferul, o noutate în materie de politică dâmboviţeană, a avut sprijinul nemijlocit al lui Liviu Dragnea. Cum Dragnea e la mititica, giurgiuvenii l-au aşteptat la cotitură şi i-au tras-o tovărăşeşte, fără milă.

Cuc este ministrul care rupea contractele încheiate cu unii, cu alţii, în faţa camerelor de luat vederi, acelaşi care îi promitea Vioricăi Dăncilă sute de kilometri de autostradă până la sfârşitul anului, dar şi cel care, potrivit pesediştilor, ajunsese lăudărosul nomber one din PSD. Mai pe româneşte, un fel de Pinocchio în variantă autohtonă. Dincolo de toate acestea, întrecuse măsura, nu-şi mai vedea lungul nasului şi, ca atare, colegii de partid îi arată acum pisica, cerându-i lui Dăncilă să-l treacă pe lista neagră, cea cu demiterile. Între noi fie vorba, aşa se întâmplă când hienele se încaieră pe hoit. Lupta este de care pe care, până la epuizare.

Chestia cu lăudăroşenia, ca să nu spun altcumva, nu este o invenţie a cârcotaşilor. La una din vizitele în Caraş-Severin, şi au fost câteva, adus de şefa de la PSD Luminiţa Jivan, Cuc a uimit lumea cu un proiect de drum expres ce ar urma să lege judeţul nostru de Timiş, pe relaţia: Caransebeş-Reşiţa-Voiteg. Era în precampania pentru alegerile europarlamentare, aplaudacii de serviciu ai PSD au jubilat, la fel şi parlamentarii Puterii, în timp ce „drumarii“ şi-au făcut cruce când au auzit inepţiile debitate de Cuc. Bieţii oameni, văzuseră şi auziseră multe la viaţa lor, dar aşa cevă încă nu întâlniseră. Gogomănii mai mari ca alea, nici că s-au povestit despre drumurile din ţara asta. Dovadă că, la trei luni de la acele vorbe, nu se mai aude nimic. Dar absolut nimic. Nici măcar parlamentarii cărăşeni ai PSD nu mai ştiu să se fi întâmplat ceva în acest timp deşi, ministrul ne asigura că în iulie lucrarea va fi scoasă la licitaţie.

Nici nu e de mirare că se întâmplă aşa, campania a trecut, drumurile (proaste) rămân, cu sau fără Cuc la comanda ministerului Transporturilor. Aceasta, cel puţin până la vizita unui alt ministru care va promite (poate într-o altă campanie electorală) autostradă în Caraş-Severin…

 

 

Autor Victor Nafiru 11 Iulie 2019, 19:33 Din vest
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii