Dragnea, deţinut politic!

De Victor Nafiru 07 Iulie 2019, 20:06 Din vest

Pesediştii au luat-o razna rău de tot. Canicula le-a tulburat mintea şi au început să vorbească pe nas, cum se spune în popor. Ce-i drept, nu toţi, ci doar o parte. Nucleul dur care nu se împacă cu ideea că „20-20“ îi va conduce până nu se ştie când: Codrin Ştefănescu, Olguţa Vasilescu, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu. Pe undeva sunt de înţeles: Codrin şi Pleşoianu au candidat la congresul extraordinar al PSD şi au pierdut, Olguţa şi bărba-su se pregăteau să-l năşească pe Liviu Dragnea şi nu au mai apucat, în timp ce de la Rădulescu, „deputatul-mitralieră“, nu ai mari aşteptări. De aici, însă, şi până a-ţi trece prin cap să susţii în numele partidului că Liviu Dragnea a fost condamnat pe nedrept şi că, de fapt, este un deţinut politic, e o cale lungă.

Multe tâmpenii am auzit rostite de politicieni de-a lungul celor 30 de ani de democraţie, dar asta le întrece pe toate. E ca cireaşa de pe tort. Sincer, nu aş fi crezut că voi mai apuca vreodată vremurile în care să se vorbească de persecuţii de natură ideologică, de deţinuţi politici. Din tot acest scenariu negru scris nu de cei aflaţi în opoziţie, ci de cei care până mai ieri tăiau şi spânzurau, lipsesc gherla, tortura şi reeducarea din închisorile comuniste ale anilor ’50, pentru ca victimizarea lui Dragnea să fie completă. E ceva de noaptea minţii! Unde mai pui că aceşti oameni fac parte din partidul aflat la guvernare, de la care aştepţi multe, şi nu sunt nişte cioflingari, ci ditamai minţile luminate ale unui PSD în care certurile au devenit atât de frecvente, încât nu mai surprinde pe nimeni.

Puterea li s-a urcat la cap şi nu o mai pot struni şi, atunci, împinşi de la spate de neputinţa de a accepta înfrângerea într-o competiţie bazată pe voturi, se grupează în opoziţie în sânul propriului partid. Căci, fiţi convinşi că nu grija şi dragostea neţărmurită faţă de Dragnea îi împinge la declaraţii aberante, ci teama că într-o zi vor avea soarta lui Marian Oprişan, de a fi huiduiţi de cei pe care cândva îi persiflau de la înălţimea funcţiilor pe care le aveau în partid.

 

 

 

Autor Victor Nafiru 07 Iulie 2019, 20:06 Din vest
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii