Învățarea fără vârstă lansare de carte la Brăila

De Mihai NEGOMIREANU 08 Decembrie 2023, 17:24 Cultura Brailei

Învățarea fără vârstă lansare de carte

Evenimentul de lansare a cărții Învățarea fără vârstă scrisă de prof. univ. dr. Violeta Pușcașu promite să fie un moment special, marcat de prezența unor personalități de marcă și de o atmosferă dedicată promovării educației permanente pentru seniori. Lansarea va avea loc miercuri 13 decembrie 2023, de la ora 16 în sala Fănuș Neagu a bibliotecii județene din Piața Poligon nr. 4.

Prof. univ. dr. Violeta Pușcașu va aduce în atenție cartea "Învățarea fără vârstă" și va oferi o privire în profunzime asupra conținutului acesteia.Moderatorul evenimentului, dr. Eduard Claudiu Brăileanu, va îndruma discuțiile și va facilita interacțiunea cu publicul.Doina Focșa va prezenta evenimentul și va evidenția importanța învățării continue pentru toate vârstele, cu accent pe beneficiile oferite seniorilor. Publicul va avea oportunitatea de a adresa întrebări autoarei și celor implicați în eveniment. Prof. univ. dr. Violeta Pușcașu va fi disponibilă pentru a semna cărți și pentru a socializa cu participanții.

Evenimentul va reprezenta o oportunitate unică de a explora și de a înțelege cum educația continuă poate aduce beneficii semnificative în viețile seniorilor și în societatea în ansamblu.

 

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 08 Decembrie 2023, 17:24 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii