Ziua Porților Deschise la Casa de Cultură a Municipiului Brăila

De Comunicat 31 Octombrie 2019, 10:37 Cultura Brailei

afisCasa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, sâmbătă, 1 noiembrie 2019, Ziua Porților Deschise, la sediul său din Piața Poligon nr.2. Acțiunea include o serie de evenimente a căror menire este de a face cunoscută activitatea instituției.

Programul principalelor activități organizate cu acest prilej este următorul:

10.30-11.30 – Clipa cercului de folk - Spectacol de muzică folk oferit de membrii Ceercului de chitară, coordonat de profesorul Dumitru Popescu

11.30-12.30 – Astăzi ne distrăm cu Caragiale - spectacol oferit de membrii Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonatori actrițele Flori Popa și Cătălina Nedelea.
Este vorba despre un spectacol de copii, realizat de actrița Cătălina Nedelea, în care sunt jucate personajele lui Caragiale, un colaj din O noapte furtunoasă și schițele Domnul Goe și Bubico, avându-i în distribuție pe teodora Hahui, Amalia Ion, Maia Grigorescu, Maria Surdu, Ilie Androne, Laur Cristian, Darius Stan și Rareș Cambur.

16.30-17.45 – Folk de seară – Spectacol de muzică folk oferit de membrii Ceercului de chitară, coordonat de profesorul Dumitru Popescu

18.00-19.00 – Fluturele care nu mai zboară, de Mara popescu, spectacol oferit de membrii Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonatori actrițele Flori Popa și Cătălina Nedelea.
În distribuție Andi Gheorghiță, Cătălina Comșa, Costa Panait, Alexandru Bobocea și Adriana Bibicu.

Pe toată durata evenimentului, în intervalul 09.00 – 19.00 vor putea fi vizitate expoziția de desene intitulată Umorul face fețe-fețe, a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția Afișe, care surprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila.
Totodată, cei interesați vor putea complete fișe de înscriere la cursurile organizate în cadrul instituției: canto muzică ușoară și populară, chitară, mandolină, acordeon/orgă, instumente de suflat, artă fotografică, teatru, dans modern.

Manager
Emanoil CIUCAŞU

 

Autor Comunicat 31 Octombrie 2019, 10:37 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii