Natura si aventura, videoproiectie de fotografie la Casa Goanga, Braila

De A.Frangu 09 Iulie 2014, 23:38 Cultura Brailei
Vineri, 11 iulie 2014, de la ora 18.00, la Casa Petre Ştefănescu Goangă, are loc videoproiecţia de fotografie Natură și aventură, actiune inclusa în cadrul proiectului Ascensiunea montană – cultură şi stil de viaţă, ce va fi derulat pe întreg parcursul anului 2014.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultura a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Asociaţia Clubul de Turism Proilavia Brăila.

Dupa cum anunta organizatorii, ”vor fi proiectate fotografii din expediţiile şi traseele montane derulate de membrii Asociaţiei Proilavia în Parcul Naţional Munţii Măcinului şi Podişul Dobrogei.
Fundalul sonor al proiecţiilor va fi asigurat de Grupul Generaţii al  Casei de Cultură a Municipiului Brăila şi membrii Asociaţiei Proilavia, care vor recita poezii şi vor interpreta cântece de drumeţie”.

Proiectul Ascensiunea montană – cultură şi stil de viaţă, ce va fi derulat pe întreg parcursul anului 2014, a început, în luna aprilie, cu tema Pe creste de munte și mai include temele:
- Reîntoarcere (foto din Parcul Naţional Munţii Retezat)
- Iarna în munţi (foto din Munţii Vrancei, Retezat, Măcinului, Ciucaş, Iezer-Păpuşa).

Proiectul are ca scop conştientizarea în rândul populaţiei brăilene, în special a tinerilor, a necesităţii protejării naturii, a practicării unui stil de viaţă sănătos şi a educaţiei turistice montane. Proiectul vizează pasionaţii de drumeţie montană, ecologie şi stil de viaţă sănătos prin efectuarea de trasee montane turistice precizeaza comunicatul transmis de Casa de Cultura a Municipiului Braila.

 

Autor A.Frangu 09 Iulie 2014, 23:38 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii