Vernisajul expozitiei Genistii la 154 de ani de istorie

De Alexandrina Iordache 24 Mai 2013, 19:54 Cultura Brailei
Vineri, 24 mai 2013,la ora 14,00, in holul Bibilotecii Judetene "Panait Istrati" din Braila a fost vernisata expozitia "Genistii la 154 de ani de istorie", expozitie  de medalistica si de fotografie, organizata de Cercul Militar Braila.

Au expus fotografii, care au imortalizat momente importante din activitatea genistilor, unitati militare din Braila iar lt.col.(r) Ionel Teodorescu, presedinte al "Cultului Eroilor Regina Maria" filiala Braila, a expus medalistica.

Ca de fiecare data cand au loc manifestri organizate de Armata Romana si de aceasta data brailenii au participat in numar destul de mare. Dl.lt.col.(r) Postelnicu Cezar - Cercul Militar Braila a subliniat ca evenimentul are loc cu ocazia implinirii, in data de 31 mai 2013, a 154 de ani de la infiintarea primului batalion de geniu din Armata Romana.

Lt.col. Radu Gheorghe, ofiter in cadrul Statului Major al Brigazii 10 Geniu “Dunarea de Jos”, a dat citire mesajului comandantului Brigăzii 10 Geniu “Dunărea de Jos” si al Garnizoanei Braila General de brigadă Prof. univ. dr.Mircea Vladu.
 
              
La vernisaj au mai participat membri ai Asociatiei "Cultul Eroilor Regina Maria" filiala Braila, presedintele Asociatiei lt.col. (r) Ionel Teodorescu, expozant, cadre militare. Expozitia vernisata astazi va fi deschisa publicului pana pe data de 31 mai 2013, data la care se sarbatoresc 154 de ani de la infiintarea primului batalion de geniu din Armata Romana.

 

Autor Alexandrina Iordache 24 Mai 2013, 19:54 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii