Vasile Mandric, un nou volum de poeme: Aventura secundei

De Virgil Andronescu 09 Septembrie 2016, 08:22 Cultura Brailei

Vasile Mandric - aventura secundei

Astazi a iesit de sub tipar un nou volum al scriitorului Vasile Mandric. Cartea a aparut la editura Torent Press si contine 90 de poeme. Atat poemele in vers alb cat si sonetele sunt structurate in functie de temele pe care le-a gandit si simtit autorul, acestea fiind: Aventura secundei, Timp, Anotimp si Clipe, toate acestea reflectand fidel viata autorului.

Coperta 1 apartine pictoritei Constanta Abalasei Donosa, iar grafica celei de-a 4-a coperti fiind realizata de artista Sandra Nacu, tehnoredactarea Virgil Andronescu.

In Cuvant inainte, Vasile Mandric spune: ,,Ma vei intreba, draga Cititorule, de ce am pus titlul acestei carti Aventura secundei sau Timp si Anotimp? Daca ai curiozitatea sa afli raspunsul, inarmeaza-te cu rabdare si pune toate aceste cuvinte sub lupa inteligentei tale!"

Am primit acest volum, cu autograful si dedicatia autorului, si m-am bucurat ca Vasile Mandric vrea si reuseste in continuare sa daruiasca semenilor din preaplinul inimii sale!

Finalul carti e alcatuit dintr-o sumara biografie si o enumerare a volumelor publicate pana acum de autor. Pe coperta 4 sta scris poemul din care citez urmatoarele versuri: ,,Dincolo de ce sunt: De-o bucata de vreme/schimb rasuflarea cu frunzele/.../ce susura in cant/ca-i sangele meu de dupa moarte."

 

Autor Virgil Andronescu 09 Septembrie 2016, 08:22 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Ivan ion 05 Octombrie 2016, 09:26

    Da, am citit o parte din Poeziile D-lui Mandric, am primit carte cu autograful D-lui. Astept din parte D-lui Vasile Mandic, s-a scrie si o carte cu Epigrame. Cu ocazia asta ii doresc, multa sanatate si inspirate....si alte realizari pe care si le doreste....la fel le doresc, la toti ,,Poeti Braileni".

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii