Unirea - Evenimentul cultural „Tradiție și cultură în satul meu”

De A.Frangu 23 Septembrie 2019, 16:07 Cultura Brailei

afisLuni, 23 septembrie 2019, ora 17,30 la Școala gimnazială din comuna Unirea și la Căminul cultural din localitate are loc cea de-a III-a activitate „Lectură în sat”, eveniment organizat de Consiliul Județean Brăila, Asociația cultural-artistică „Grâușorul osmănean” în colaborare cu Școala gimnazială din comuna Unirea și desfășurat în cadrul proiectului „Tradiție și cultură în satul meu”.

Invitați: scriitorul Petre Crăciun, poeții brăileni Virgil Andronescu și Mihai Vintilă.

Evenimentul se va încheia cu un program artistic oferit de  Ansambul „Grâușorul osmănean”.

„... am să mă întâlnesc cu elevii Școlii Gimnaziale din comuna Unirea, județul Brăila, în cadrul Proiectului” Tradiție și cultură în satul meu”, implementat de ASOCIAȚIA CULTURAL-ARTISTICĂ ”GRÂUȘORUL OSMĂNEAN”.
Vor participa la întâlnire câteva zeci de elevi, cadre didactice, Teodora Puia (managerul de proiect), scriitorii brăileni Virgil Andronescu și Mihai Vintilă.
Ne vom focusa pe volumele: Poveștile-flori și poveștile-stele, Povești din Țara copiilor fericiți, Alegerea berzei. Misiunea 1511 și Portrete ale marilor povestitori români. Cei prezenți vor putea vedea și o parte a ”Colecției de stilouri Petre Crăciun” - a declarat scriitorul Petre Crăciun.

 

Autor A.Frangu 23 Septembrie 2019, 16:07 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii