Tudor Gheorghe la Braila : Al cincilea anotimp – FEMEIA

De Redactia 17 Februarie 2011, 22:30 Cultura Brailei
In 20 februarie la ora 19.00 la Teatrul “Maria Filotti” din Braila Maestrul Tudor Gheorghe va darui un martisor muzical unic: “Al cincilea anotimp – FEMEIA”. Preambulul spectacolului  ii introduce pe iubitorii muzicii de calitate intr-o atmosfera unica, stralucitoare, ce vesteste primele raze ale primaverii.

In organizarea Agentiei Vreau Bilet si a Asociatiei Culturale Maria Domina, Tudor Gheorghe, acompaniat de orchestra si corul teatrului muzical  Nae Leonard din Galati, va pune in scena un eveniment de sarbatoare ce va elogia intr-o unica maniera sexul frumos.

Evenimentul este adresat cu precadere publicului feminin, dar si celui masculin, deoarece versurile atent selectionate din cultura poetica autohtona vor aduce o oda inestimabila doamnelor, insa vor constitui si un instrument moralizator pentru barbati (pe tonul ferm, dar amical caracteristic maestrului), ce vor descoperi secretul iubirii femeii.

Fie ca in melodiile sale va canta despre cozile “Ludmilei” sau va aminti de “Dona Clara” – cea tare de urechi, este evident ca maestrul va capta publicul cu armonioasa conexiune pe care o face intre femeia – eterna poveste si primavara – anotimpul iubirii.


 

Autor Redactia 17 Februarie 2011, 22:30 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate