Toamna în cartier, manifestări culturale și sportive

De Redactia 13 Noiembrie 2019, 01:09 Cultura Brailei

program

Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, în perioada 12-16 noiembrie 2019, la filiala din cartierul „Nedelcu Chercea”, ediția XX a manifestărilor culturale și sportive reunite sub genericul „Toamna în cartier”.

Acțafis folkiunile demarează, azi, cu un concurs de șah. Mîine va avea loc un concurs de desene cu tema „Din nou la școală”, iar joi este programat un concurs de tenis de masă. Finalele tuturor concursurilor vor avea loc vineri. Toate acțiunile vor începe la ora 13.00 și se vor desfășura în sălile filialei din cartier.

Manifestările se vor încheia, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Sala Mare a Casei de Cultură „Nedelcu Chercea”, cu un spectacol intitulat „Din nou la școală”, ce va fi oferit de Ansamblul „Valurile Dunării”, dirijor Marius Mugur Anghelescu, precum și de grupuri artistice ale școlilor gimnaziale „Radu Tudoran” și „Nedelcu Chercea”.

Spectacolul va include cîntece și poezii legate de începutul anului școlar, dar și piese din comoara folcorului românesc, cu cântece de bucurie, de rod al toamnei și de joc. Grupul de mandoline va susține piese orchestrale și solistice, iar vocal ansamblul va interpeta o serie de prelucrări folclorice.


Director
Emanoil Ciucașu

 

Autor Redactia 13 Noiembrie 2019, 01:09 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii