,,Fă-mi loc!" în regia lui Radu Beligan, la Palatul Lyra Braila

De A.Frangu 28 Ianuarie 2020, 12:29 Cultura Brailei

afisMarti 4 februarie 2020, ora 19,00, brăilenii sunt așteptați la Palatul Lyra la spectacolul „Fă-mi loc!” în regia lui Radu Beligan. Din distribuție: Medeea Marinescu și Marius Manole.

„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri ce se intalnesc in ajunul Craciunului in cuseta unui tren de noapte. Ea este o fata singura, atragatoare si cu spirit de aventura, iar el este un barbat cu principii, pus in fata unui eveniment neprevazut ce-i va rasturna intreaga existenta.

Actiunea se petrece asadar in ajunul Craciunului, o perioada a anului in care majoritatea oamenilor simt nevoia de a petrece timp alaturi de familie si de oameni apropiati. In aceste circumstante ajung sa se cunoasca Manuel si Camilla, doi necunoscuti care in aparenta nu au nimic in comun.

Intalnirea lor da nastere la nenumarate "scantei" si amandoi cauta sa inteleaga si sa se inteleaga, amandoi au nevoie sa se destainuie, si mai mult, amandoi au nevoie de a se vindeca de singuratate.

Biletele se gasesc la agentia filarmonicii din Calea Calarasilor Nr. 52 (Casa Tineretului). si pe BLT.ro ttps://www.blt.ro/fa-mi-loc.html

 

Autor A.Frangu 28 Ianuarie 2020, 12:29 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii