”Sfârșit de început”, examen artistic sub forma de spectacol la Casa Goangă

De A.Frangu 10 Iunie 2019, 23:30 Cultura Brailei

afisMiercuri, 12 iunie 2019, ora 17,00, la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă din Brăila, Piața Poligon nr. 2, are loc examenul artistic susținut la închiderea cursului de chitară. Evenimentul se desfășoară sub forma unui spectacol intitulat „Sfârșit de început!”. Intrarea este liberă.

Detalii în comunicatul de presă dat publicității de Emanoil Ciucașu, manager al Casei de Cultură a Municipiului Brăila:

Cei mai tineri membri ai grupului Generații vor intra, miercuri, în examen, la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă! Este vorba despre un examen artistic, sub forma unui spectacol, intitulat „Sfârșit de început!”, ce va fi susținut la închiderea cursului de chitară din acest an, curs organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila.

De la ora 17.00, începători și mai puțin începători, micii artiști vor bucura și impresiona publicul, ce va fi format, în mare parte, din părinții, bunicii, frații și surorile lor, veniți să-i urmărească în călătoria prin lumea sunetelor.

Așadar, cu zumzet de chitară și glasuri cristaline Generații-le mici vor ura celor prezenți √2 și vouă ! (√2 este titlul unei piese mult îndrăgită de cei mici, compusă de profesorul lor, Dumitru Popescu).

 

Autor A.Frangu 10 Iunie 2019, 23:30 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii