Seară de Mai, festival concurs de muzică folk la Casa Goangă

De Alexandrina Iordache 23 Aprilie 2018, 17:26 Cultura Brailei

seara de mai, concursDe-a lungul a două zile: vineri, 18 mai și sâmbătă, 19 mai 2018, la Casa Memorială “Petre
Ștefănescu-Goangă”, Piața Poligon nr. 2, se va desfășura ediția a IX-a a Festivalului Concurs de Muzică Folk „Seară de Mai”. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în parteneriat cu Asociaţia Clubul de Turism “Proilavia” Brăila și se adresează tinerilor din Brăila care doresc să-și afirme potențialul artistic în domeniul creației și interpretării muzicii folk.

Detalii în comunicatul de presă dat publicității de Casa de Cultură a Municipiului Brăila:

Concursul este structurat pe două categorii de vârstă, 9-14 ani și 15-25 ani, participanții urmând să interpreteze două piese, la alegere, fie din repertoriul național și internațional, fie din repertoriul personal.

Înscrierea participanţilor, conform regulamentului de concurs, are loc în intervalul 23 aprilie–14 mai 2018, inclusiv, orele 09:00-16:00, pe baza completării formularului de înscriere la sediul Casei de Cultură a Municipiului Brăila. Participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se prezinte la înscrierea în competiţie cu o copie a Cărţii de Identitate/Certificatului de Naştere.

Regulamentul, formularul de înscriere şi alte informaţii privind condiţiile de participare în cadrul ediţiei a IX-a a Festivalului Concurs „Seară de Mai” se regăsesc pe site-ul instituţiei: www.culturabraila.ro

Preselecţia participanţilor înscrişi în competiţie va avea loc miercuri, 16 mai, începând cu orele 18:00, iar vineri, 18 mai, de la ora 18:30, are loc concursul pe cele două categorii de vârstă.
Premierea câștigătorilor va avea loc, sâmbătă, 19 mai, cu începere de la ora 19.30, în cadrul unei Gale a Laureaților, care va include, la final, un recital semnat Bianca Chiburță, câștigătoarea ediției a VIII-a a Festivalului „Seară de Mai”, din anul 2017.

Câștigătorii fiecărei categorii vor primi diplome și premii. Marele premiu este o chitară electro-acustică.

Manager
Emanoil Ciucaşu

 

Autor Alexandrina Iordache 23 Aprilie 2018, 17:26 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii