Reluarea Stagiunii la T.M.F.

De Frimu Ghinea 25 Ianuarie 2016, 14:50 Cultura Brailei

Din această săptămână, Teatrul ”Maria Filotti” își reia reprezentațiile din stagiune, atât în Municipiul Brăila, cât și în orașele apropiate. Debutul se adresează celor mici, pe care îi invităm miercuri, 27 ianuarie la Sala Lyra, pentru a viziona îndrăgitul spectacol ”Bagheta magică”. De altfel, pe parcursul lunii februarie am programat la această cochetă sală, Lyra, mai multe reprezentații cu acest spectacol și cu un alt titlu iubit de cei mici, ”Vaniușa cel viteaz”. Programarea acestor spectacole poate fi consultată pe sie-ul teatrului (www.tmf.ro), dar și la Agenția teatrală, unde pot fi aflate detalii despre rezervarea biletelor.

Tot în această săptămână lansăm un interesant program de spectacole în deplasare, conștienți fiind de faptul că o trupă actoricească performantă, ca cea a Teatrului ”Maria Filotti” trebuie să fie întreținută, provocată și în permanent contact cu publicul. Asfel, joi 28 ianuarie, de la ora 19.00, vom prezenta la Teatrul ”Fani Tardini” din Galați, Premiera spectacolului ”Jacques și stăpânul său” de Milan Kundera, în regia lui Cristi Juncu. Această reprezentație va constitui o inedtită premieră locală, într-un spațiu profesionist, în prezența unui număr de 50 de devotați spectatori brăileni, cărora teatrul le asigură transport cu autocarul propriu. ”Jacques și stăpânul său”, un text modern, european, beneficiază de o lectură regizorală inteligentă, subtilă, dar și plină de comic, de o scenografie luxuriantă, prin costume și funcțională prin decoruri, realizată de Cristina Milea, și desigur impresionantă prin prestația actoricească, susținută cu strălucire de: Liviu Pintileasa, Ionuț Vișan, Mihaela Trofimov, Alin Florea, Silviu Debu, Adrian Ștefan, Narcisa Novac și Corina Borș.

De altfel programul de spectacole al Teatrului Maria Filotti poate fi consultat pe site-ul teatrului, rămânând valabilă oferta noastră, ca la fiecare reprezentație de la Galați să asigurăm gratuit transportul pentru 50 de spectatori (pentru spectacolele susținute la Sala Mare a Teatrului ”Fani Tardini”, primilor 50 de spectatori care achiziționează bilete). Vă așteptăm să ne susțineți în această perioadă mai dificilă a instituției noastre, până la mult dorita finalizare a reparației teatrului.

 

Autor Frimu Ghinea 25 Ianuarie 2016, 14:50 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii