Premiera la Cinema City Braila: filmul One Direction-Ăstia suntem

De A.Frangu 20 August 2013, 14:18 Cultura Brailei
“One Direction: Ăstia suntem”, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului de către adolescentii de pretutindeni, ajunge si în Braila. Odată cu lansarea internatională a documentarului din data de 30 august, filmul va intra si în programul retelei de cinematografe Cinema City din Romania.

Datorită cererii foarte mari venite din partea fanilor, Cinema City a extins lista oraselor în care filmul va rula. Dacă initial filmul era programat în locatiile Cinema City din Bucuresti, Arad si Cluj, ulterior au fost adăugate si locatiile din Ploiesti, Brăila, Constanta, Târgu Mures, Bacău, Iasi, Timisoara, Pitesti si Baia Mare.

Documentarul, care este si debutul cinematografic al trupei One Direction, prezintă aventurile prin care membri trupei au trecut în timpul competitiei care i-a făcut celebri si felul în care si-au câstigat locul în lumea muzicală.

Deveniti superstaruri mondiale într-un timp foarte scurt, ideea unui documentar a  fost de bun augur. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles si Louis Tomlinson au fost filmati în timpul celui mai recent turneu mondial, acordând interviuri legate atât de viata profesională, dar si cea personală.

Fanii muzicii pop vor putea urmări la Cinema City povestea celei mai iubite trupe pop de băieti din Londra în ecranizarea povestii adolescentilor cu origini modeste si a fenomenului unic – ascensiunea datorată sprijinului neconditionat al miilor de fani One Direction.

Biletele pentru filmul regizat de Morgan Spurlock si produs de Simon Cowell pot fi cumpărate în avans, iar rezervările online pot fi făcute accesând link-ul: http://cinemacity.ro/program.php.

 

Autor A.Frangu 20 August 2013, 14:18 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii