Premiera DESPRE OAMENI ŞI MELCI in Brăila în prezenta actorilor şi a regizorului la Cinema City – Promenada Mall

De Redactia 17 Septembrie 2012, 22:31 Cultura Brailei

Brailenii sunt aşteptati la premiera de gală a filmului Despre oameni si melci, care va avea loc joi, 20 septembrie, ora 19:00 la Cinema City – Promenada Mall Braila si, respectiv, la 19:30 la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din galati. Astfel, spectatorii se vor putea întâlni şi interacţiona cu actorii din distribuţie: mult indrăgitul Andi Valuianu, alături de actori apreciaţi ca Liliana Ghiţa şi Emilian Oprea. Regizorul filmului, Tudor Giurgiu, va fi de asemenea prezent la acest eveniment.

În Braila filmul va rula la Cinema City.

Despre film

1992, Cîmpulung Muscel. Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre muncitorii pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă.Totul se schimbă când unul dintre băieţi găseşte o soluţie inedită menită să-i salveze colegii de la şomaj şi să scoată uzina din faliment.

Filmul este cel de-al doilea lung metraj în regia lui Tudor Giurgiu, după Legături Bolnăvicioase, care a avut premiera în România în anul 2006. Scenariul îi aparţine lui Ionuț Teianu, mutat  în Franța din 1991, după ce a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Vivi Drăgan Vasile semnează imaginea, iar Vlaicu Golcea este compozitorul filmului.

 

Autor Redactia 17 Septembrie 2012, 22:31 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate