Povesti de familie si Papagalita si curcanul la Teatrul Maria Filotti

De Alexandrina Iordache 21 Noiembrie 2013, 11:27 Cultura Brailei
Vineri, 22 noiembrie 2013 si sâmbata, 23 noiembrie, de la orele 18.00, în Sala Studio a Teatrului "Maria Filotti" se reia spectacolul "Povesti de familie" de Biljana Srbljanovic, spectacol regizat de  Vlad Cristache, traducere: Ioana Flora, scenografie: Gheorghe Mosorescu, Ilustratie muzicala: Cornel Cristei.

Povesti de familie o productie de referinta a teatrului, regizat de Vlad Cristache, este un spectacol plin de dinamism, o poveste scenica captivanta, spusa de tineri extraordinar de talentati. În distributia spectacolului se regasesc trei actori tineri, remarcabili, Silviu Debu, Ionut Visan si Alexandra Salceanu alaturi de Emilia Mocanu, actrita Teatrului Maria Filotti, de asemenea cu un rol de substanta. Scenografia spectacolului, inspirat aleasa de Gheorghe Mosorescu, nuanteaza excelent ideea regizorala

Vineri 22 noiembrie, dupa reprezentatie, echipa de artisti si managerul teatrului ii invita pe spectatori la o discutie-dezbatere despre tema spectacolului. Întâlnirea este parte integranta din programul managerial al directorului teatrului Lucian Sabados, bazat pe creativitate si performanta, având  ca scop  încurajarea tinerilor regizori si actori, axat pe consolidarea si fidelizarea legaturilor cu publicul brailean.

Duminica 24 noiembrie a.c., de la orele 18.00, în Sala Mare a teatrului, este programata comedia politista "Papagalita si Curcanul" de Robert Thomas in regia lui Radu Nichifor, scenografie şi costume: Raluca Polea, muzica şi coloana sonoră: Cornel Cristei.

Isi dau concursul talentatii actori ai Teatrului "Maria Filotti":  Monica Zugravu Ivascu, Marcel Turcoianu, Valentin Terente, Elena Andron, Ramona Gânga, Adrian Stefan, Wanessa Radu, Dan Moldoveanu alaturi de care va juca si actorul Cristian Gheorghe, directorul Teatrului "Fani Tardini" din Galati.

 

Autor Alexandrina Iordache 21 Noiembrie 2013, 11:27 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii