Expoziția Personalități grecești care au jucat un rol în istoria românilor, din antichitate până în zilele noastre

De Comunicat 07 Decembrie 2021, 16:54 Cultura Brailei

Expoziția Personalități grecești care au jucat un rol în istoria românilor, din antichitate până în zilele noastre

Expoziția „Personalități grecești care au jucat un rol în istoria românilor, din antichitate până în zilele noastre” – va putea fi văzută în perioada 10 decembrie 2021 - 10 ianuarie 2022, la Teatrul „Maria Filotti” Brăila din str. Mihai Eminescu nr. 2 și la Muzeul Brăilei – Centrul Diversității Culturale din Piața Traian nr. 3. Vernisajul va avea loc vineri, 10 decembrie 2021, la ora 12.30.

Organizată de Uniunea Elenă din România sub egida Ambasadei Greciei la București, la iniţiativa Asociaţiei Culturale a Grecilor din România „NOSTOS", expoziția itinerantă face parte dintr-o amplă suită de manifestări menite să celebreze împlinirea a 200 de ani de la Revoluția greacă, eveniment care a avut ca finalitate crearea și recunoașterea statului grec independent modern.

La realizarea expoziției au colaborat Uniunea Elenă din România, Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română, Departamentul de Studii Neoelene al Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, Fundația Culturală Greacă, Școala Greacă din București „ATENA”, Asociația Prietenilor Bisericii Elene din București, Asociația Culturală „Arcadia”, Asociația Culturală „Protagoras” și Biroul Organizației Elene pentru Turism.

Expoziție realizată cu sprijinul: Alpha Bank, VISTA Bank, Black Sea Suppliers.

 

Autor Comunicat 07 Decembrie 2021, 16:54 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii