Manifestari dedicate Zilei Europei

De Europe Direct Braila 06 Mai 2011, 23:01 Cultura Brailei
Sub egida 9 MAI - ZIUA EUROPEI, Centrul de Informare Europe Direct Braila si partenerii locali organizeaza o serie de activitati de informare si comunicare europeana. Brailenii sunt invitati sa participe, alaturi de echipa centrului la aceste activitati care se vor desfasura in zilele:
 
06 mai 2011 – Concursul judetean de cultura europeana ,,Europa Unita”, organizat  la Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Tichilesti si concursul de desene ,,Europa vazuta prin ochi de copil” organizat la sediul Centrului de Informare Europe Direct Braila.
 
07 mai 2011 – Concursul judetean de geografie ,,Europa - casa mea”, organizat de Inspectoratul Scolar Judetean, coordonatori fiind Scoala cu clasele I-VIII ,,Mihai Viteazul” Braila si Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Chiscani. Centrul Europe Direct Braila va participa atat la jurizarea lucrarilor cat si la premierea care va avea loc in data de 11 mai 2011.
 
09 mai 2011 –„Serbarea Europei” la Liceul Teoretic ,,Nicolae Iorga” Braila. Programul evenimentului include si festivitatea de premiere a activitatilor derulate pana in prezent de elevii, in cadrul programului ,,Europa, casa noastra”. Centrul Europe Direct Braila va distribui materiale promotionale, stegulete, baloane, pliante, tricouri si sepcute personalizate cu logo-ul centrului.


 

Autor Europe Direct Braila 06 Mai 2011, 23:01 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate