Mărțișor muzical la Brăila cu soprana Cristina Goncearova, baritonul Alin Munteanu și maestrul pianist Ciprian Oloi

De Mihai Vintilă 09 Februarie 2024, 18:47 Cultura Brailei

lyra Mărțișor muzical la Brăila

În această conjuncție a anotimpurilor, vă propunem un eveniment sonor care împletește armonios vocile și sunetele pianului, asemenea celor două fire subtile ale unui mărțișor.

La fel de captivante vor fi și partiturile interpretate de cei trei soliști de excepție: soprana Cristina Goncearova, artistă a Operei Naționale din Republica Moldova, baritonul Alin Munteanu și maestrul pianist Ciprian Oloi. Repertoriul ales vă va purta de la gerul aspru al târziului februar până la aroma delicată a florilor de liliac, reflectând creativitatea compozitorilor Serghei Rahmaninov, Piotr Ilici Ceaikovski, Nikolai Rimski Korsakov și Sergei Banevich.

Miercuri, 28 februarie 2024, începând cu ora 18.00, vă invităm la sediul Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 pentru a vă bucura de un "Mărțișor muzical", un recital vocal-instrumental plin de subtilitate, organizat de Filarmonica "Lyra-George Cavadia" în colaborare cu Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila.

Biletele sunt deja disponibile și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii din strada Ana Aslan nr. 29 sau online pe platforma BLT.ro. Detalii suplimentare sunt disponibile la https://www.blt.ro/martisoare-muzicale-recital-vocal-instrumental.html.

Vă așteptăm cu entuziasm!

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 09 Februarie 2024, 18:47 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii