ÎNSCRIERI LA CONCURSUL NAŢIONAL DE PIAN PENTRU COPII VIRTUOZII 2021 BRĂILA

De Mihai Vintilă 07 Aprilie 2021, 14:33 Cultura Brailei

virtuozii concurs 2021

 

Cea de-a XII-a ediţie (online) a Concursului Naţional de Pian pentru Copii “VIRTUOZII” va fi un prilej de punere în valoare a tinerilor care studiază pianul în instituţii de stat sau/şi particulare.

În data de 27 aprilie 2021 se va desfăşura cea de-a XII-a ediţie a Concursului Naţional de Pian pentru Copii “VIRTUOZII” (în format online, cu caracter de excepţie), eveniment organizat de Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi Primăriei Municipiului Brăila.

Concursul se adresează tinerilor interpreţi cu vârsta cuprinsă între 5 şi 16 ani care studiază pianul în instituţii de învăţământ de stat şi/sau particulare, fiind structurat în două secţiuni - interpretare instrumentală şi duo pianistic (patru mâini). Pentru ambele secţiuni se admit lucrări de divertisment, reducţii şi transcripţii. Nu se percepe taxă de înscriere.

Juriul include personalităţi consacrate ale vieţii muzicale româneşti, alături de profesori proveniţi din licee de artă şi şcoli populare de artă din ţară.
Înscrierile pentru concurs se fac până la data de 21 aprilie 2021, pe e-mail concursuri.spabraila@yahoo.com, iar detalii se pot obţine pe www.vespasianlungu.ro.
Evenimentul se înscrie în seria de manifestări dedicate aniversării a 70 de ani de la înfiinţarea Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Vespasian Lungu” Brăila.

Parteneri media sunt: Obiectiv – vocea Brăilei, InfoEst, Litera 13, Pro Brăila, MD Press, Cronica de Brăila, Ştiri brăilene, Realitatea de Brăila, Agerpres, Radio România Actualităţi, Brăila, Info Brăila, Dens FM, Magic FM.

 

Autor Mihai Vintilă 07 Aprilie 2021, 14:33 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii