Festivalul International de Teatru pentru Copii editia a VI-a, Braila 2019

De A.Frangu 07 August 2019, 22:11 Cultura Brailei

afisÎn perioada 11 – 15 august 2019, la Brăila, se desfășoară Festivalul International de Teatru pentru Copii „Cărăbuș”, ediția a VI-a, eveniment organizat de Teatrul de Păpuși Brăila în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila și care are loc cu ocazia Zilelor Municipiului Brăila.

După cum anunță organizatorii, majoritatea spectacolelor se vor desfășura în aer liber, în mai multe locații din municipiul Brăila. Pe lângă spectacolele de teatru, organizatorii au pregătit și Parada costumelor și a personajelor din desene animate și povești ce va avea loc pe data de 11 august, începând cu ora 18:00 pe traseul Piața Independenței – Calea Călărașilor – Bariera Călărașilor – Școala nr.3 – Intrare Parc Monument – Rondou Monument.

La această ediție a festivalului și-au anunțat participarea 8 teatre profesioniste astfel: Teatrul “Alexandru Davila” din Pitești, Teatrul de Păpuși “Gulliver” Galați, Teatrul “Anton Pann” Rm. Vâlcea, Teatrul de păpuși “Vasilache” Botoșani, Ateneul din Iași, Teatrul Republican Muzical-Dramatic “B.P.Hașdeu” Cahul – Republica Moldova, Teatrul Municipal de Păpuși “Guguță” din Chișinău și Teatrul de Păpuși Brăila.

Alături de aceste trupe vor mai susține spectacole pentru copii și alte instituții teatrale, organizații și fundații culturale, anunță organizatorii.

 

Autor A.Frangu 07 August 2019, 22:11 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii