Vernisajul expoziției de quilling ”Magia Culorilor” cu lucrări realizate de artista Cameluța Vasile

De Comunicat 17 Mai 2019, 11:26 Cultura Brailei

Casa de Cultură a Municipiului Brăila și Quilling by Monica vă invită, sâmbătă, 18 mai 2019, la vernisajul expoziției de quilling intitulată Magia Culorilor, unde vor putea fi admirate lucrările realizate de artista Cameluța Vasile. Vernisajul are loc la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă, de la ora 14.00.
 
Cameluța Vasile are 14 ani și învață la Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu. Atunci când a descoperit quilling-ul, adică în urmă cu 4 ani, nu își imagina că va ajunge să aibă propria expoziție, însă acest lucru se întâmplă, azi, ca urmare a muncii depuse, dar și a sprinului oferit de niște oameni minunanți.

”Quilling-ul m-a atras încă din grădiniță, ajungând acum sa fie o parte din mine. Acesta mi-a dezvoltat răbdarea și imaginația, iar odată ajunsă în ateliere, unde am interacționat cu mulți copii, mi-a facilitat creșterea stimei de sine și a capacității de exprimare”, a subliniat Cameluța Vasile, care vă așteaptă, mâine, la vernisajul expoziției sale.

Lucrările micuței artiste vor putea fi admirate pe simezele Casei Memoriale Petre Ștefănescu-Goangă, pînă la finele săptămânii viitoare.

Manager
Emanoil Ciucașu

 

Autor Comunicat 17 Mai 2019, 11:26 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii