”Culorile pădurii”, expoziție de tablouri realizate în tehnica quilling

De Redactia 07 Iunie 2019, 14:06 Cultura Brailei

expo quillingBiblioteca Județeană ”Panait Istrati”, Brăila în parteneriat cu Liceul Pedagogic ”D.P. Perpessicius”, Brăila organizează în perioada 5 – 12 iunie 2019 expoziția de tablouri realizate în tehnica quilling cu tema ”culorile pădurii”.

Lucrările expuse au fost realizate de elevele: Dumbravă Georgiana, Enache Roberta, Meiroșu Georgiana, Sâmpetru Roxana, Zabulic Diana coordonate de eleva Lidia
Popa, clasa a XI-a A și profesorii Mirela Iordache, Manuela Bertescu, Mariana Tudose și Daniela Urse.

”Quillingul pentru mine este o artă plăcută prin care îmi exprim gustul pentru frumos, imaginația și creativitatea”, a spus eleva Lidia Popa.

Activitatea face parte din proiectul național ”Antreprenori salvați pădurea!”, cuprins în CAERI Anexa nr.9 la OMEN nr. 3016/09.01.2019, domeniul ecologie și protecția mediului.

”Prin această expoziție am dorit să le cultivăm elevilor dorința de a trăi într-un mediu curat și să-i implicăm în activități constructive și plăcute. Atât expoziția cât și proiectul au la bază educația pentru o viață prietenoasă cu resursele de mediu”, a spus profesor Mirela Iordache

În anul școlar 2018 – 2019 Lidia Popa a realizat lucrări în tehnica quilling împreună cu elevii pe care i-a coordonat și în cadrul altor proiecte educaționale: proiectul eTwinning ”Social Media” desfășurat în parteneriat cu școala Bascakmak Ortaokulu, Erzurum din Turcia și proiectul european ”Justice has no gender” inițiat de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, București.

 

Autor Redactia 07 Iunie 2019, 14:06 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii